Военноморските сили на САЩ заявиха, че Пентагонът разполага със секретно класифицирано видео

...
Военноморските сили на САЩ заявиха, че Пентагонът разполага със секретно класифицирано видео
Коментари Харесай

ВМС на САЩ: Пентагонът разполага със секретно видео на среща с НЛО

Военноморските сили на САЩ заявиха, че Пентагонът разполага със секретно класифицирано видео на абсурден случай с НЛО. Сюзън Гоф, представител на Пентагона разкри информацията, написа Actualno.com.

„ Министерството на защитата, по-специално Военноморски сили на  САЩ, разполага с видеото. Както военноморските сили и моят кабинет обявиха по-рано, защото следствието продължава, няма да обсъждаме обществено обособени доклади/наблюдения. "

„ Все отново мога да ви кажа, че датата на видеоклипа е 14 ноември 2004 година Не чакаме да бъде пуснато това видео “, сподели Гоф, представена от БГНЕС.

Информацията се отнася до среща от 2004 година сред USS Nimitz и странни неидентифицирани обекти. Три видеоклипа с незнайни въздушни срещи, направени от водачи на Военноморски сили, се появиха сред 2017 и 2018 година.

През декември 2017 година „ Ню Йорк Таймс “ заяви за видеоклип с въпросните водачи от Военноморски сили, прихванали летящ обект край брега на Сан Диего на 14 ноември 2004 година

Американският флот призна още през септември 2019 година, че изтеклите фрагменти, направени от водачи, имащи радарно-визуална среща с неидентифицирани летящи обекти, са достоверни. Въпреки че те към момента не са разпознати, Военноморски сили настояват, че въздушните тела са навлезли в зоната на военните учения.

Изследователят Кристиан Ламбрайт пусна искане по Закона за независимост на информацията, отнасящо се за случая, в отговор на което Военноморски сили признаха, че „ са разкрили някои неща, които са класифицирани като „ TOP SECRET “.

Прегледът на тези материали демонстрира, че понастоящем са маркирани и класифицирани като TOP SECRET “ по изпълнителна заповед 13526, а органът за подредба е решил, че стартирането на тези материали би предизвикало извънредно съществени вреди на националната сигурност на Съединените щати “.

Бившият чиновник на Пентагона Луис Елизондо, който също е и индивидът, оказал помощ да се направи видеоклипът на Военноморските сили обществено притежание, съобщи пред Мадърборд, че Пентагонът не постоянно дава точна и директна информация на обществеността.

„ Пентагонът има дълга история на даване на неточна информация на американския народ “, сподели Елизондо.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Конт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР